Családi nap 2017 2017-07-02

2017. július 1-én sikeresen lezajlott a 15 éves fennállását ünneplő Kincs-Kultúra-Sport Kulturális és Szabadidős Egyesület idei családi napi rendezvénye.

A hagyományos főzőverseny mellett láthattak az érdeklődők íjászbemutató, kardforgatók előadását, tűzoltó-bemutatót, bohócot, boszorkányt, a kicsik játszhattak az erre a napra felállított mini-vidámparkban, részt vettek az érdeklődők tollaslabda és lábtenisz versenyen.

A családi napi versenyek eredményei az alábbiak szerint alakultak

Idén először gyerekcsapatok is indultak a főzőversenyen, első lett a Szkíta nevű csapat, második a Belevaló fiúk csapata.

A hölgyek versenyében első lett az Íjászok nevű csapat, második Szóló nevű csapat, harmadik a Magyaros nevű csapat.

A férfiak versenyét a Bográcsozók csapat nyerte, második a Gordon Tepsi, harmadik a 3TRIO nevű csapat lett.

Tollaslabdában első helyezést ért el a Szatzker Luca-Szatzker Csaba páros, második lett a Muhita Bence-Hudák Gergely páros, és harmadik helyezést ért el a Lakatos József-Balogh Mihály páros.

Lábteniszben első helyezést ért el a Koczó Magdi-Szatzker Csaba páros, második lett a Lakatos József-Barankai Adrián páros. és harmadik helyen végzet a Katona István-Csány Norbert páros.

Köszönjük szépen minden előadónak, résztvevőnek az együttműködést, és minden kedves érdeklődőnek, hogy ellátogattak a rendezvényünkre.


szerző: Deák Péter
Fényképek:


Impresszum
Te vagy a(z) 2490928 látogató
A weblapot készitette
Elérhetőségünk: | 8044 Kincsesbánya Kincsesi út 39. | e-mail:

Betöltési idő: 0.294 másodperc